Kuća samostalna kuća Ljubljana - okolina, Medvode, Vaše, Cena: 297.000,00

Osnovni podatci

Cena:
297.000,00 
transakcija:
prodajem
šifra:
20180723CPUKM
vrsta objekta:
kuća
tip:
samostalna kuća
država:
Slovenija
lokacija:
Ljubljana - okolina, Medvode, Vaše
godina izgradnje:
2010
sprat:
Pr+PTK
veličina:
147,00 m²
parcela:
447,00 m²
oprema:
gas, grejanje na drva, telefonska linija, FTTH, kablovska televizija
ostalo:
atrijum, balkon, više parking mesta, uknjižen
Građevinska dozvola:
Da

Kontakt

NEPTUN NEPREMIČNINE
Golo brdo 126
1215 Medvode
GSM:
031/705-449
Telefon:
031 705 449

Pošalji

E-mail je uspešno poslat

Pošalji

Energetski sertifikat zgrade

Vrsta energetskog sertifikata: Kalkulacija
Klasa D
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+
Kuća samostalna kuća, Ljubljana - okolina, Medvode, Vaše

1 od 15

Prethodna slika Sledeća slika
Galerija

opis

Na čudoviti lokaciji blizu gozda, samostojna hiša s funkcionalnim tlorisom v dveh etažah, s pokritim atrijem, v urejenem naselju z vso infrastrukturo Vaše pri Medvodah

Sodobno zasnovana hiša zgrajena leta 2010 je grajena v obliki črke L in po daljši stranici orientirana v smeri SZ-.JV. Obsega dve etaži. V pritličju je hodnik, odprt dnevno bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnica, delovna soba in kurilnica, v nadstropju pa so hodnik, garderobni prostor, spalnica z izhodom na balkon, dve otroški sobi , kopalnica in savna. Iz dnevne sobe je izhod na tlakovan atrij z nadstreškom. Na ostalem delu zemljišča za hišo je urejen zelenjavni vrt in zelenica, pred hišo pa parkirni prostor za najmanj tri vozila.

V hiši so vsi priključki, ogrevanje na zemeljski plin, za toplino in domačnost pa je v dnevni sobi tudi kamin na drva.

Lokacija je odlična, saj se hiša nahaja v zelenem okolju mirnega naselja družinskih hiš, ob neprometni ulici, na manjši vzpetini nad vasjo. Od centra Medvod je oddaljena manj kot 3km, osnovna šola in vrtec sta v Preski (cca 2km), zdravstveni dom, lekarna, trgovine, knjižnica, železniška postaja so ravno tako v tej oddaljenosti, od Ljubljane pa nas loči le dobrih 12km. Lokacija ponuja odlične možnosti za sprehode in rekreacijo v vseh letnih časih.

Hiša je izredno uporabno zasnovana, prostori so svetli in zračni, ograjeno zemljišče je dovolj veliko za druženje s prijatelji, vrtičkanje in igro otrok, poleg tega pa nudi dobršno mero zasebnosti, zato bo navdušila družine, ki si želijo vsega tega, a hkrati bližine vse potrebne infrastrukture.

Ponudbeni pogoj prodajalca je , da se plačilo za opravljeno storitev posredovanja razdeli tako, da ob nakupu kupec prevzame  plačilo v višini 2% od dogovorjene prodajne vrednosti.

Vabljeni k ogledu!